Únava, nateklé tělo nebo celulitida? Zkuste jarní očistu bylinami

Únava, nateklé tělo nebo celulitida? Zkuste jarní očistu bylinami

Pravidelná očista těla a regenerace jater je základem trvalého zdraví a dlouhověkosti. Zvláště z jara nás přirozeně tělo nabádá, abychom se pustili do "jarní očisty". Vše je navíc zařízeno tak, že v tomto ročním období se náš organismus nejvíce zbavuje usazenin a toxinů, ale my mu s tím musíme pomoci.

Detoxikace organismu

Pro jarní očistu jsme pro Vás připravili dvoj-kombinace vhodných kúr, které Vám detoxikaci těla usnadní. Navíc ke každé takové kombinaci kúr od nás obdržíte dárek - novou bylinnou směs, která zabrání  na ochutnání a vyzkoušení.

Pokud se u Vás projevuje některý z těchto příznaků nebo dlouhodobě zatěžujete játra, potřebujete jarní očistu.

Máte nebo trápí Vás:

vaky pod očima, skrvny na kůži, přesušená pleť, ekzém,
otoky nad kotníky, vržou vám kolena nebo i jiné klouby i bez námahy,
špatně spíte, budíte se v noci a pak už nezaberete,
máte pocit neklidu, jste nervózní, trápí Vás stres, deprese a třes rukou,
rychle se zadýcháte nebo těžkou popadáte dech,
užívali jste či užíváte větší množství léků nebo dlouhodobě užíváte antikoncepci,
slzí Vám oči, máte šeroslepost nebo rozmazané vidění,
svědění a zarudnutí očí a pohlavních orgánů

Z jídelníčku vynechejte (nebo minimálně omezte) tyto potraviny:

bílé jedy (pšeničná mouka, bílý cukr)
chemické přípravky (umělá sladidla, polotovary a trvanlivé potraviny s chemií a nežádoucími éčky, vše s glutamanem sodným)
pochutiny z hypermarketů (margaríny, tavené sýry, uzeniny, majonézu, tatarku)
na chvíli omezte maso a vyhněte se smaženým a kalorickým jídlům

A nyní už se pusťme do detoxikace jater a čištění našich vnitřních orgánů.

Jarní detox aneb zatočíme s toxiny a únavou

Čistící kúra Toxiny, chemické látky a zbytky léků se neusazují jen v játrech. Při jejich zanesení se látky začnou usazovat do kloubů, páteře, svalů, krevního řečiště i do tuků, které pak obalují vnitřní orgány. Proto je užitečné zaměřit se i na čištění celého těla. V našich končinách je pro tento účel naprosto ideální kopřiva a bříza. Právě na nich je postavena naše Čistící kúra. Kořen pýru pak maximálně podpoří tělo v očistném procesu a spolu s čekankou se pro jarní očistu používají v našich končinách od pradávna. Čistící kúru užíváme ráno nebo dopoledne, nejlépe na lačno nebo s odstupem od jídla. Období jara je mimořádně vhodné také na detoxikaci jater. Pokud se cítíte unaveni, objevují se vám kruhy pod očima, skrvny na kůži, ekzémy, v noci se budíte pak Vaše játra volají po řádné očistě. Směs Trápí Vás játra? se z větší části se skládá z kořenů vysoce čistících bylin, které aktivně podpoří játra ve vypouštění usazených toxiků a jedovatých látek nahromaděných v průběhu roku. Čekanka kromě detoxikace také dodává tělu energii, Řepík je jednou z našich nejsilnějších očistných bylin, stejně jako známý Ostropestřec Mariánský. Díky této kombinace lze vyčistit také žlučovody a napomoci čištění žlučníku. Již po prvním týdnu užívání je možné pocítit ústup únavy a nárůst energie, což je známkou úspěšně probíhajícího čištění. Jaterní kúru užíváme v podvečerních nebo večerních hodinách.

Čistící kúru zakoupíte zde

Kúru na detoxikaci jater zakoupíte zde

Váha dolů bez jojo efektu

Hubnoucí kúra Jedovaté látky se nám v těle usazují mimo jiné obaleny tukem do podkoží a také kolem vnitřních orgánů. Výsledkem jsou mimo jiné tukové polštáře, celulitida a také těžkost celého zažívání. Když se tuku chceme zbavit nestačí pouze dieta a už vůbec ne stresující odpírání si všeho jídla. Mnohem efektivnější je jídelníček upravit a nasadit účinné taktiky pro odbourávání tuku, například naši Hubnoucí kúru. Kromě toho, že Vám pomůže s odstraňováním tuku, tak se navíc stará právě o vylučování toxinů z těla. Krušina se navíc postará o vyčištění střev, které v případě dlouhodobého zanesení blokují správné zažívání - a také spalování tuku. Hubnoucí kúru máme ve dvou provedeních, které se navzájem doplňují. Základní kúru užíváte v dopoledních hodinách v kombinaci s jídlem nebo pozvolna po jídle. Pokračovací Hubnoucí kúra II. je pak určena k pití ve večerních hodinách. Jejich vzájemná kombinace je mimořádně efektivním způsobem jak vyčistit tělo od tuku a usazenin.

Kúru na hubnutí zakoupíte zde

Pokračovací kúru zakoupíte zde

Dokonalé pozadí

Lymfatická kúra Rádi byste krásný zadeček do plavek? Zejména ženy ví, že celulitida netrápí jen ženy s nadváhou, ale může se projevit i u štíhlé postavy. Důvodem je vysoké zanešení organismu toxiny. Tělo se s nečistotami již neví rady, ukládá je navázány na tukové buňky do podkoží. Děje se tak v době kdy játra, slezina a ledviny jsou značně přetíženy a nezvládají správně vylučovat škodliviny ven z těla. Kúra Trápí Vás celulitida? se tedy jasně zaměřuje na detoxikaci jater, ledvin a celého podkoží, napomáhá odstraňovat usazené toxiny a návazné tuky a postupně odstraňovat pomerančovou kůži.
Často se přidávají oteklé nohy, klouby, naběhlé uzliny, které mohou být ukazatelem výrazného zanesení lymfy. Lymfatické cesty jako odpadní systém těla jsou mimořádný pomocníkem pro vylučování nežádoucích látek. Efektivní čištění lymfy, tak může pomoci dlouhodobých zánětů, nebo zbavit tělo nepříjemných otoků a s tím spojené únavy. V tomto směru je jedním z nejužitečnějších bylinných pomocníků Lymfatická kúra a její dvouzubec. Kromě čištění lymfy umí detoxikovat vnitřní orgány a léta se používá také proti lupénce. Podporu čištění lymfy spolu s očistou cév zajistí pohanka a šalvěj ve směsi pomůže při zánětech. Lymfatickou kúru užíváme v odpoledních hodinách.

Kúru Trápí Vás celulititda zakoupíte zde

Lymfatickou kúru zakoupíte zde

Čistíme správně zvoleným jídlem

Vhodným doplňkem pro detoxikaci je pochopitelně správně zvolené jídlo. Tady pomůže Davídkovo koření.